A finn és az orosz hokiválogatott is ott van a legjobb négy között

sport
2022 február 16., 11:15

A szlovák után a finn és az orosz férfi jégkorong-válogatott is bejutott az elődöntőbe a pekingi olimpián. Az utolsó szereplő a svéd-kanadai párharcból kerül ki. Mi is beszámoltunk róla, hogy a szlovákok a szerdai negyeddöntőben büntetőkkel 3-2-re legyőzték a csoport alapszakaszt megnyerő amerikai csapatot.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint nap második negyeddöntőjében aztán kiderült, hogy a címvédő orosz csapat lesz a szlovákok ellenfele a négy között, miután a vártnál szorosabb mérkőzésen tudta felülmúlni az olimpiai újonc dán válogatottat (3-1).

A finnek pedig nagyon magabiztosan verték meg 5-1-re a svájciakat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.