Az ukrán nacionalisták kiutálták az Eurovízióról a kárpátaljai Alina Past, hiába nyerte meg az országos válogatót

Lezárt tartalom a Kör tagjainak popzene
2022 február 16., 15:56
comments 6

Alina Pas, aki a dalával a napokban megnyerte az Eurovízió 2022 ukrajnai országos válogatóját, úgy döntött, mégsem vesz részt a fesztiválon. Ezt ő maga jelentette be az Instagramján.

„Nem akarom, hogy folytatódjon ez a virtuális háború és a gyűlöletkampány – írta. – Az igazi háború máshol van, az 2014-ben kezdődött a hazámban. A továbbiakban nem szeretnék részt venni ebben a mocskos történetben. Nehéz szívvel lépek vissza attól, hogy képviseljem Ukrajnát az Eurovízión. Nagyon sajnálom.”

Ukrajnában a hét végén zajlott le az eurovíziós válogató döntője , amelyen Alina Pas szoros csatában győzte le a Kalush Orchestrát és egy Wellboy nevű énekest.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt