Gyurcsány Orbánnak: Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked

POLITIKA
2022 február 16., 16:03

Napról napra kreténebb jeleneteket láthatunk, mióta valódi vita helyett maximum egymásnak kommentelgetnek a választott képviselőink.

Most például Orbán Viktor nyilatkozta azt, hogy:

Majd jött a viszonválasz Gyurcsány Ferenctől, hogy:

„Apukám, kezdem azt hinni, hogy tényleg bejövök neked. Nem én akarok visszatérni, hanem az ország Európába. Tudom, hogy ezt egy porcikátok se kívánja” – válaszolta Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor posztjára

A kormánypárti és ellenzéki képviselők Facebook-oldal-kezelői még nem árasztották el a poszt alatti területet, de ami késik, nem múlik. Alig várom, hogy a fideszes Németh Zsolt hieroglifákkal tegyen rendet.

El lehet képzelni, hogy ha a sima Facebookon ezt művelik, mik fognak menni a Metaverzumban. (Címlapkép: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.