Bejelentette a KDNP, hogy ők is támogatják Novák Katalin jelölését

POLITIKA
2022 február 17., 13:53
comments 10

Rendkívüli sajtótájékoztatóval jelentkezett a balatonfüredi frakcióülésről Kocsis Máté, a Fidesz és Simicskó István, a KDNP nevű párt frakcióvezetője. Kocsis itt jelentette be, hogy a Fidesz-frakció megvitatta, kit jelöljenek köztársasági elnöknek, és úgy néz ki, Orbán Viktornak sikerült keresztülvinnie a tervét, hogy Novák Katalin legyen az.

Úgy néz ki, ezúttal a Fidesz a KDNP támogatására is számíthat, ugyanis a második legnagyobb kormánypárt is megvitatta a kérdést, és Simicskó beszámolója szerint szintén Novákot támogatják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.