A hatalom a népé címmel március 15-én nagygyűlést tart az ellenzék

POLITIKA
2022 február 18., 08:34
comments 3
Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek 2021. október 23-án
photo_camera Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek 2021. október 23-án Fotó: Botos Tamás/444

A hatalom a népé címmel március 15-én 15 órától a Műegyetem rakparton kormányváltó nagygyűlést tart az Egységben Magyarországért. Mint írták:

„Magyarország hamarosan mindannyiunké lesz. Magyarok milliói vetik le magukról az ezeréves magyar történelem legkorruptabb kormányát.

Közel a változás. Március 15-én, a magyar szabadság napján megmutathatjuk: sokan vagyunk, és a szabadságvágyunk, a bátorságunk sokkal nagyobb erő, mint a hatalom megannyi gonosz trükkje, végtelen cinizmusa, százmilliárdos hazug propagandagépe.”

A közlemény úgy zárul: „Április 3-án gyűlöletországból szeretetországot csinálunk – ehhez pedig március 15-én keresztül vezet az út, hogy, megmutassuk az erőnket, és megüzenjük Orbán Viktornak: már csak napjai vannak hátra a hatalomban.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.