Egy ghánai törzs királyának fiával erősített a Budapest Honvéd

nb1
2022 február 18., 13:56

Nagyon kellenek a pontok a Honvédnak, mert a kispesti csapat az MTK-val, az Újpesttel és a Debrecennel együtt a kiesés elől menekül az NB1-ben.

Ennek érdekében a piros-feketék is igyekeztek megerősíteni a keretet a téli átigazolási periódusban. Az egyik új játékos a csapatnál a patinás Dinamo Kijevtől érkezett, Mohammed Kadirinak hívják, és mint ma a Bors megírta, egy ghánai törzs királyának fiát tisztelheti benne a magyar élvonal.

Mohammed Kadiri
photo_camera Mohammed Kadiri Fotó: kadrimomo insta

Kadirit állítása szerint egész gyerekkorában hercegnek szólították, és olyan gazdag családból származik, - Tamale régióból - hogy ha akarná, egész nap lógathatná a lábát. Kadiri azonban nem kért apja vagyonából, így előbb vízvezeték-szerelőnek állt, majd futballista lett.

Így is csinált magának azért akkora vagyont, hogy szép autókkal pózolhasson az Instagrammon, és olykor hazatérve segítse is a kevésbé szerencsés embereket a régiójában. A Kijev előtt az Austria Wien játékosa volt.

Egyébként két testvére is focista, sőt, bátyja, Mohammed Fatau egyenesen az Udinese akadémiáján nevelkedett, majd Spanyolországban profiskodott, a Granada és a Rayo csapataiban is többek között, bár sok vizet nem zavart.

Mohammed Kadiri, Kispest új lehetséges királya, péntek este Mezőkövesden mutatkozhat be az NB1-ben. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.