Pont azokat a lakásokat árverezték el, amik érdekesek voltak Schadl számára

POLITIKA
2022 február 18., 12:51
comments 20

Schadl György összesen 225 millió forintért vásárolt lakásokat a 7. kerületi önkormányzattól 2019-ben, néhány hónappal a választások előtt. Sok pénz, de ahhoz képest apró, hogy az ügyészség gyanúja szerint százmilliókat szedett be a végrehajtói kar elnökeként azoktól, akiket segített pozícióhoz jutni. Korrupt üzelmei során számíthatott Völner Pál miniszterhelyettes segítségére is, ahogy azt a nyomozati iratok alapján részletesen bemutattuk.

A Fővárosi Önkormányzat vizsgálóbizottsággal próbálja kibogozni a Schadl-botrány ingatlanos szálait. A testület elnöke a DK-s Niedermüller Péter, akit nem sokkal Schadl bevásárlása után választottak meg a 7. kerület polgármesterévé. A múlt heti alakuló ülés után most a következő furcsaságokra hívta fel a figyelmet:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.