Rémes hír katasztrófaturistáknak: február 19-étől lezárják a csernobili zónát

turizmus
2022 február 18., 19:54
comments 4

Határozatlan időre lezárják a turisták elől a csernobili zónát, a döntést technikai okokkal magyarázzák. Február 19-én már nem vihetik be a csoportjaikat az utazási irodák. Ezt a helyi katasztrófaturizmust szervező irodák szövetségének első embere, Jaroszlav Jemeljanenko jelentette be pénteken a Korrespondent.net híre szerint.

A szakember azt mondta, a katonai-diplomáciai feszültség fokozódása ellenére az elmúlt napokban és hetekben is nagyon sok turista kereste fel a zónát Ukrajnából és külföldről is.

Jemeljanenko úgy tudja, a zárlat várhatóan 2 hónapig lesz érvényben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.