Vagyonelkobzási csekket vitt Rogán kabinetfőnökének Tordai Bence és Hajnal Miklós

POLITIKA
2022 február 18., 11:04
comments 3

Nagy Ádám neve legújabban a Völner-Schadl ügy lehallgatási jegyzőkönyveiben bukkant fel, mivel amellett, hogy Rogán Antal kabinetfőnökeként dolgozik, úgy csinálja a jogi egyetemet, hogy néha a végrehajtói kar vesztegetéssel gyanúsított elnöke intézte el a vizsgáit. Később kiderült, hogy a Nagy nevén lévő cég egy irodaházat is vett a végrehajtói kartól. Majd a 24.hu megírta, hogy Nagy Ádám apja milliárdos értékű, háromszintes, úszómedencés házat építtetett Mártonhegyen saját, évek óta bevétel nélkül, veszteségesen működő cégével, majd nem sokkal később megvásárolta a szomszédos, 1041 négyzetméteres telket is az V. kerület jegyzőjétől, Sélley Zoltántól.

link Forrás

Mivel felmerült, hogy a villát Nagy Ádám használja, pénteken a párbeszédes Tordai Bence és a momentumos Hajnal Miklós sajtótájékoztatót tartottak az épület előtt Rogán Antal és kabinetfőnöke gyanús ügyeiről. Ennek végeztével bedobtak a postaládába egy 3 milliárd forintról kiállított csekket, amit a NAV letéti számlájára állítottak ki, hogy a vagyonelkobzás során ide fizessenek. „Most erre a letéti számlára várjuk Rogán Antal és strómanjai befizetését, egészen pontosan 3 milliárd forintot várunk tőlük” - mondta Tordai, aki ekkorára becsüli Rogánék vagyonát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.