Vagyonelkobzási csekket vitt Rogán kabinetfőnökének Tordai Bence és Hajnal Miklós

február 18., péntek 11:04
3

Nagy Ádám neve legújabban a Völner-Schadl ügy lehallgatási jegyzőkönyveiben bukkant fel, mivel amellett, hogy Rogán Antal kabinetfőnökeként dolgozik, úgy csinálja a jogi egyetemet, hogy néha a végrehajtói kar vesztegetéssel gyanúsított elnöke intézte el a vizsgáit. Később kiderült, hogy a Nagy nevén lévő cég egy irodaházat is vett a végrehajtói kartól. Majd a 24.hu megírta, hogy Nagy Ádám apja milliárdos értékű, háromszintes, úszómedencés házat építtetett Mártonhegyen saját, évek óta bevétel nélkül, veszteségesen működő cégével, majd nem sokkal később megvásárolta a szomszédos, 1041 négyzetméteres telket is az V. kerület jegyzőjétől, Sélley Zoltántól.

Mivel felmerült, hogy a villát Nagy Ádám használja, pénteken a párbeszédes Tordai Bence és a momentumos Hajnal Miklós sajtótájékoztatót tartottak az épület előtt Rogán Antal és kabinetfőnöke gyanús ügyeiről. Ennek végeztével bedobtak a postaládába egy 3 milliárd forintról kiállított csekket, amit a NAV letéti számlájára állítottak ki, hogy a vagyonelkobzás során ide fizessenek. „Most erre a letéti számlára várjuk Rogán Antal és strómanjai befizetését, egészen pontosan 3 milliárd forintot várunk tőlük” - mondta Tordai, aki ekkorára becsüli Rogánék vagyonát.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt