Kövér szerint a választáson arról döntünk, hogy kolbászt eszik a magyar, vagy lisztkukacot

egészség
2022 február 19., 14:43
comments 50

A disznóvágás a magyar élet egyik ünnepe, amely az egész éves, mindennapos kemény munka eredménye, a következő évre való minőségi eledel köré szerveződik - fogalmazott az Országgyűlés elnöke a hetedik Nemesgörzsönyi Böllérverseny és Fesztivál megnyitóján szombaton.

Ahogy minden választás előtt minden fideszes politikus, úgy Kövér László is leszögezte, hogy ezen a szavazáson áll vagy bukik minden: „ha még egyszer letérünk Magyarország és a vidék évezredes útjáról, soha többet nem térhetünk vissza rá”.

photo_camera Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Az MTI szerint így fogalmazott: a választásokon el kell dönteni, hogy melyik úton megyünk tovább: helyi gazdaságokban termelt egészséges élelmiszer vagy fehérjegyárakban előállított műhús;

sonka, csülök, kolbász, vagy „lisztkukac, tücsök és sáska”; a gyermekek neveléséhez hozzájáruló családtámogatás vagy „közpénzből finanszírozott nemváltó műtét”;

keresztény és magyar Magyarország vagy „illegális migráció és multikulti”; nemzeti függetlenség, vagy új birodalmi függés. Előre menjünk vagy hátra - mondta.

Kolbászt töltenek résztvevők a hetedik Nemesgörzsönyi Böllérverseny és Fesztivál megnyitóján
photo_camera Kolbászt töltenek résztvevők a hetedik Nemesgörzsönyi Böllérverseny és Fesztivál megnyitóján Fotó: Krizsán Csaba/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.