Simán verte a Debrecen a Puskás Akadémiát a felcsúti oroszlánbarlangban, az FTC maradt az első az NB I-ben

foci
2022 február 20., 16:42
comments 1

Hiába nem nyert már megint a Sztanyiszlav Csercseszov irányította Ferencváros az MTK elleni örökrangadón szombaton – 0-0 lett a vége –, a Puskás Akadémia FC nem tudta visszaelőzni vasárnap. Annak ellenére sem, hogy a bajnoki címre ácsingózó együttes hazai pályán lépett gyepre, és nem topklubot fogadott, hanem a kiesés ellen küzdő Debreceni VSC-t.

A vendégek egy Dorian Babunszki nevű légiós két góljával – az elsőt a 17., a másodikat a 69. percben szerezte – 2-0-ra behúzták a meccset a PAFC otthonában.

Az összecsapás ún. krónikájához tartozik, hogy Hornyák Zsolt, a Puskás vezetőedzője pozitív koronavírustesztet adott, így nem ülhetett le a kispadra. A lelátóra viszont felült.

A történtek után az FTC 42 ponttal áll az NB I-es tabella élén, a PAFC-nak és a Kisvárdának egyaránt 40 pontja van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.