Iványi Gáborék mellett tüntetnek az ellenzéki pártok

POLITIKA
2022 február 21., 12:52
comments 6

Szolidaritási demonstrációt tartanak hétfőn délután 3 órakor az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjánál, Budapesten. A „spontán flashmobot” a Párbeszéd kezdeményezte, információink szerint a többi ellenzéki párt is ott lesz.

photo_camera Iványi Gábor Fotó: Kiss Bence/444

Az adóellenőrök délelőtt szálltak ki Iványi Gábor egyesületéhez, hogy iratokat foglaljanak le. A szervezetnek adótartozása van, amit Iványi szerint azért nem tudnak kifizetni, mert eleve milliárdokkal tartozik nekik a kormány. A hírek szerint most költségvetési csalás ügyében vizsgálódott a hatóság.

Az Iványi által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget évekkel ezelőtt megfosztották egyházi státuszától, ennek ellenére intézményeket tart fenn. Az egyébként is anyagi gondokkal küszködő szervezet számlájáról tavaly év elején közel 250 millió forintot inkasszált az adóhivatal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.