Karácsony Gergely: Iványi Gábor egymaga többet tett a szegények megsegítéséért, mint ez a hazug, aljas kormány

február 21., hétfő 13:46

Iványi Gábor eddigi pályafutása alatt egymaga többet tett a szegények megsegítéséért, mint ez a hazug, aljas kormány, amely üldözi és kirekeszti a hajléktalan embereket. Most, hogy a neve felmerült, mint az egységes ellenzék államfő-jelöltje, és kritizálta a kormányt, politikai bosszúhadjáratot indítanak ellene. - így kommentálta Facebook-oldalán Karácsony Gergely budapesti főpolgármester a hírt, hogy a NAV hétfő reggel házkutatást tartott.

Szörnyen sajnálom, hogy ezt a világot éljük ma Magyarországon, hogy ilyen undorító módszerekkel próbálnak ellehetetleníteni egy olyan embert, akinek egész élete a másokról való gondoskodásból állt. -írja a főpolgármester. "Reggelig tudnám sorolni azokat a Fidesz-közeli cégeket, ahol lenne keresnivalója az adóhatóságnak. Szolidaritásomat fejezem ki Iványi Gáborral és egyesületével. Remélem, lesz ereje ugyanolyan bátorsággal és szeretettel folytatni a munkáját, ahogyan eddig is tette."

Mint írtuk, hétfő reggel nagyjából 30 NAV ellenőr érkezett házkutatási paranccsal az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjába. Az adóhatóság költségvetési csalás miatt nyomoz. Iványi Gábor, az egyesület vezetője ezt demonstratív politikai akciónak nevezte. Mint mondta, a szervezetnek adótartozása van, amit azért nem tudnak kifizetni, mert eleve milliárdokkal tartozik nekik a kormány. Azt mondta, ha ez a pénz megérkezik, nagyon szívesen kifizetik belőle a NAV-ot is.

Az ellenzéki pártok szolidaritási demonstrációt tartanak hétfőn délután 3 órakor az Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjánál.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt