Már több tucat házba tört be egy 230 kilós medve Kaliforniában

külföld
február 21., 6:33
comments 8

Pénteken újra betört egy házba South Lake Tahoe városban a 230 kilós Hank the Tank (Hank, a tank) nevű medve. Nem ez az első eset, hogy a Tahoe-tó partvidékén élő medve házakba hatol be, több tucat ingatlant feltört már. A helyieket ez természetesen nagyon idegesíti, ezért sokan a medve kilövését sürgetik.

Hank a szakértők szerint már egyáltalán nem fél a lakott területektől, az emberekre és az otthonaikra élelemszerzési lehetőségként tekint.

A pénteki betörés során egy kisebb ablakot zúzott be az állat, és azon keresztül préselte be magát egy házba, a lakóknak ötletük sem volt, hogyan akadályozzák meg, hogy behatoljon, vagy utána hogyan tegyék ki. A kiérkező rendőrök dörömbölni kezdtek a ház első bejáratán, ezzel idővel rábírták a medvét, hogy a hátsó ajtón távozzon.

Az állatvédők már felvették a kapcsolatot a helyi vadszabályozási hatósággal, szeretnék elérni, hogy a medvét ne öljék meg, inkább költöztessék valamelyik rezervátumba. (CBS)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt