Orbán nélkül kezdődött el a Parlament tavaszi ülésszaka

parlament
2022 február 21., 12:27
comments 4

Amikor Kövér László megnyitotta a tavaszi ülésszak első ülését, már rögtön látszott, hogy nem sok izgalomra lehet számítani. Orbán Viktor inkább Lendvára ment, és Süli János miniszteren kívül csak államtitkárok jelentek meg a Parlamentben.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

A párbeszédes Szabó Tímea azzal kezdte, hogy sajnálják, hogy Orbán nem tette tiszteletét, pedig úgy illett volna, ha elbúcsúzik, majd azt sorolta, hogy Orbán Viktor családja, Rogán Antal, Szijjártó Péter, Varga Judit, Völner Pál hogyan gyarapodott, illetve Szájer József ereszes szexpartiját is felidézte.

Orbánról azt monda, „döglött disznókkal katonásat játszik, miközben nem mer kiállni vitázni Márki-Zay Péterrel”.

Dömötör Csaba a gazdasági eredményekkel és a kormány jóléti intézkedéseit sorolva vágott vissza, illetve Márki-Zay botrányos kijelentéseit emlegette.

Sok éve nem volt olyan, hogy az ülésszak nem Orbán Viktor felszólalásával kezdődött el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.