Tömegverekedés robbant ki a rivnei tanács ülésén, a rendőrségre és a mentősökre is szükség volt a végén

külföld
2022 február 21., 14:02
comments 1

A nyugat-ukrajnai megyei székhely, Rivne városi kórházának vezetőségéről – vagyis annak leváltásáról – tárgyaltak kedden délelőtt a képviselők és a jelen lévő egészségügyi dolgozók, amikor a polémia egy szakaszában konfliktus támadt. Egy Roman Koval nevű képviselő a kórzházvezetők pozícióban maradása mellett szólalt fel, amikor egy másik személy kérdőre vonta, majd a szélsőjobboldali Szvoboda párt izmosabb reprezentánsai is bekapcsolódtak a társalgásba.

A tömegverekedés különböző hullámaiban közel húszan vettek részt, közülük néhányan megsérültek, így a problémák rendezésébe be kellett vonni a rendőrséget, illetve a mentőket is kihívták. (Korrespondent.net)

link Forrás

.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.