Aggódsz a háború miatt? Nem tudod, mit gondolj az orosz-ukrán feszültségről? Megjött az egyetlen helyes megfejtés

meme
2022 február 22., 11:34
comments 5

A címlapunkon szokatlanul nagy helyet foglal el a kelet-ukrajnai fejleményeket követő cikkünk, ami élőben, szó szerint percről-percre frissül. Nem mi toljuk túl. A világ minden valamirevaló sajtóterméke a lehetséges háborút latolgatja. Az egyik legnagyobb hírcsatornán épp térképek előtt magyarázza egy okos öregúr, hogyan rohanhatja le a szomszédos országot az orosz hadsereg.

Nem túl felemelő időszak ez. Teljesen érthető, ha aggodalom tölti el a szívünk. Segíthetnek ebben a helyzetben yourboymoyo szavai. Nem kezdek bele a fordításba, az angolul nem beszélő olvasóktól ezúttal elnézést kérek, a többieknek pedig szíves figyelmükbe ajánlom ezt a visszafogott külpolitikai elemzést.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.