Aggódsz a háború miatt? Nem tudod, mit gondolj az orosz-ukrán feszültségről? Megjött az egyetlen helyes megfejtés

meme
2022 február 22., 11:34
comments 5

A címlapunkon szokatlanul nagy helyet foglal el a kelet-ukrajnai fejleményeket követő cikkünk, ami élőben, szó szerint percről-percre frissül. Nem mi toljuk túl. A világ minden valamirevaló sajtóterméke a lehetséges háborút latolgatja. Az egyik legnagyobb hírcsatornán épp térképek előtt magyarázza egy okos öregúr, hogyan rohanhatja le a szomszédos országot az orosz hadsereg.

Nem túl felemelő időszak ez. Teljesen érthető, ha aggodalom tölti el a szívünk. Segíthetnek ebben a helyzetben yourboymoyo szavai. Nem kezdek bele a fordításba, az angolul nem beszélő olvasóktól ezúttal elnézést kérek, a többieknek pedig szíves figyelmükbe ajánlom ezt a visszafogott külpolitikai elemzést.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt