18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Komoly csata zajlik Harkivnál

külföld
2022 február 24., 12:31

"Heves harcok folynak Harkiv irányában" - közölte sajtótájékoztatóján az ukrán vezérkar sajtótisztje. Elmondása szerint "az ellenség emberi és anyagi veszteségeket is szenvedett".

link Forrás

Harkiv térségéből több felvétel is érkezett megsemmisített orosz harcjárművekről, köztük egy T-80-as tankról, amiben felrobbantak a lőszerek, ezért lerepült a lövegtornya.

link Forrás

Az Elint News beszámolója szerint több páncélozott harcjárművet is megsemmisítettek:

link Forrás

Az orosz emberveszteségekről is érkeztek felvételek, az alábbi videót csak erős idegzetűek kattintsák:

link Forrás

Ugyanezen a műveleti területen Kramatorszknál is komoly összecsapások zajlanak, ahogy a szakadárok uralta területeket elválasztó, egészen ma reggelig érvényes demarkációs vonalon fekvő Sasztya és Mariupol városában is. Az ukrán vezérkar tájékoztatása szerint ez utóbbi két várost egyelőre tartják az ukrán csapatok.

Tájékoztatásuk szerint az itteni harcok során eddig hat orosz repülőt, három helikoptert és több tucat páncélozott harcjárművet semmisítettek meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.