Molnár Zsolt szerint "egy sötét játszma célkeresztjébe került"

POLITIKA
2022 február 25., 21:05
comments 12

Egy sötét játszma célkeresztjébe került, mert a kormány leváltásán dolgozik, mondta Molnár Zsolt az ATV Egyenes beszéd című műsorában péntek este. A szocialista politikus arra az információra reagált, hogy az ATV megtudta, szerepel a neve abban a vallomásban, ami alapján korrupciós bűncselekmények miatt meggyanúsították Horváth Csabát, Zugló polgármesterét. Molnár szerint a rávalló Fuzik Zsolt "vádalkuval szeretné menteni a bőrét."

Azt elismerte, hogy egyszer egy parkban 20 percre találkozott Fuzikkal.

De elmondása szerint nem értette a beszélgetést, Fuzik érthetetlen informatikai dolgokról szövegelt, a találkozót pedig azzal zárta, hogy képvisel egy csoportot, összeraknak egy nagy projektet, ami majd új pályára teszi Budapestet, ha Karácsony lesz a főpolgármester. Azóta nem találkoztak.

link Forrás

A főügyészség szerdán jelentette be, hogy korrupciós bűncselekmények miatt gyanúsított a zuglói polgármester, Horváth Csaba és egy volt helyi politikus. Azóta kiderült, hogy a szocialista Tóth Csabáról van szó. Már akkor jelezték, hogy a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatban elkövetett esetleges visszaéléseket vizsgálják. Meg is írtuk, mi állhat az ügy hátterében.

A hivatal - a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közreműködésével - a zuglói önkormányzat épületében kutatásokat és lefoglalásokat végzett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.