A fideszes média már azzal próbálja lejáratni Márki-Zay Pétert, hogy 3 ÉVES ÓVODÁSKÉNT BUTA VOLT

idióta rekordok
2022 február 26., 14:02
comments 28
Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje 2021. ooktóber 17-én Budapesten.
photo_camera Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje 2021. ooktóber 17-én Budapesten. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

„A hülyeség búrja az agyát. Ő már azt hiszi, hogy ő az Isten. Hogy víz fölött tud már járni. Az én csoportomba járt a Zrínyi utcai óvodába 3 éves korától kezdve. Olyan buta volt, mint hat pár rendőrcsizma. Oszt ez akar miniszter lönni? Ez? A várost nem tudta vezetni!”

– ezt magyarázta a Hódmezővásárhelyen forgató, Fidesz-közeli Promenád24-nek egy idős asszony, és erről beszámolt a Pesti Srácok is (aminek a volt kommunista Stefka István a lapigazgatója).

Talán egy választást is eldönthetne egy ekkora Sztori – miszerint valaki 3 éves korában nem volt kifejezetten okos –, de ahhoz legalább az kéne, hogy a vád igaz legyen. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt ugyanis a 444-nek azt nyilatkozta: „A nyilatkozó nem volt az óvónőm soha, és még csak nem is abba az óvodába jártam.” Márki-Zay Péter azt mondta, a Virág utcai óvodába járt, az asszony pedig Zrínyi utcát mond.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.