„Menjetek a faszba” feliratot vetített a Kutyapárt az orosz nagykövetség épületére

POLITIKA
2022 február 27., 19:23

„Oroszország elrendelte a nukleáris készültségét, ez pedig a diplomáciai válaszunk, ami ugyanaz, mint ami a Kígyó-szigetnél volt”

– hallatszik a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebookra posztolt videóján, amin azt látni, hogy a budapesti orosz nagykövetség épületére a „иди на хуй” vagyis „baszódj meg/húzz a faszba” feliratot vetítették, azt a mondatot, amit a Kígyó-sziget védői üzentek rádión a rájuk támadó orosz hadihajónak.

link Forrás

A fényfestő kutyapártosokhoz odament egy rendőr is, aki azt kérte tőlük, hagyják abba a vetítést, Kovács Gergely viszont azt válaszolta a rendőrnek, nem hagyják abba, mert kampányidőszak van, ez pedig kampányesemény.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.