Délután öttől a tévészékháznál tüntet az ellenzék

POLITIKA
2022 március 06., 11:24

Tüntetést szervezett az MTV Kunigunda utcai székházához vasárnap délután öt órára Hadházy Ákos, hogy tiltakozzon "a álasztások kimenetelét befolyásoló hazugságok, hírhamisítások és az agresszor Putyint támogató orosz propaganda terjesztése ellen". A tüntetésen Szél Bernadett, Varju László, Szabó Tímea, Brenner Koloman Újhelyi István, Kanász-Nagy Máté, Hajnal Miklós és Márki-Zay Péter politikusok mellett Polyák Gábor médiakutató is felszólal.

Hadházy felhívásában azzal érvelt a demonstráció mellett, hogy a közszolgálatinak nevezett, az adófizetők évi több tízmilliárdos hozzájárulásából fenntartott állami tévében az ellenzék politikusai "csak lejárató, hírhamisító anyagokban tűnhetnek fel", a közéletinek nevezett műsorokban, "csak a kormány és a Fidesz közeli megmondó emberek adják egymásnak a kilincset Orbánt és Putyint dicsőítve".

"Ennek véget kell vetni" - írta Hadházy, aki szerint most "az állami propaganda elfogult oroszpártiságával és háborús uszításával szemben" is tiltakozni kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.