Az ukrán háborús legendárium sztárja egy kijevi nő, aki az erkélyéről állítólag egy üveg paradicsombefőttel szedett le egy orosz drónt

háború
2022 március 07., 16:27
comments 14

A hétvége legjobb háborús mikrosztorija volt, hogy egy kijevi nő állítólag leszedett egy orosz drónt, de olyan módon, hogy hozzávágott egy erkélyről egy uborkás üveget.

Sokan egyből kamunak nevezték a hírt, mások mémekben éltették az ismeretlen nőt.

Az ukrán LIGA.Life újságírója viszont azt írja, megtalálták a nőt, aki tényleg leszedett egy ellenséges drónt, de nem uborkával, hanem egy üveg paradicsombefőttel.

A nőt csak Elenaként említették, és azt mondta, napfelkelte előtt cigizett az erkélyen, amikor meglátta a drónt, és mivel azt hitte, rá is lőhet, ijedtében ösztönösen megragadott egy paradicsombefőttet, és hozzávágta a drónhoz.

photo_camera Illusztráció: Pxhere

A nő állítólag egy háztartási vegyszerboltban dolgozik, és két gyereket nevel. A lapnak azt mondta, az ostrom ellenére Kijevben marad. (via Unian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt