Matolcsy György ma megjelent írásában szóra sem méltatta a 400 forintos eurót

gazdaság
2022 március 07., 18:39
comments 14

Aznap, amikor az árfolyam rekordot döntött és egy euró 400 forintot ért, Matolcsy György egyáltalán nem érezte szükségét, hogy erre a fordulatra reagáljon. Varga Mihály pénzügyminiszter sem vitte túlzásba - szerinte a forint a brüsszeli szankciók áldozata -, de a Magyar Nemzeti Bank elnöke viszont egyáltalán szóra sem méltatta ma megjelent írásában.

photo_camera Matolcsy György Fotó: botost/444.hu

A Magyar Nemzetben ehelyett a koronavírus okozta gazdasági válság hitelalapú kezeléséről értekezett: eredményes volt, a GDP nőtt, gyorsultunk, sőt majdnem sikerült is előznünk (azt nem írta, hogy a kanyarban).

Vég Márton mai cikkében arról ír, hogy a forint még sokkal, de sokkal tovább gyengülhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt