Elmaradt az orosz zenekar budapesti koncertje, az elkelt jegyek árából az ukrajnai menekülteknek főznek ebédet

ZENE
2022 március 08., 14:59

A szentpétervári Shortparis március 16-án lépett volna fel a Turbina Kulturális Központban, de az ukrajnai háború miatt a szervezők nem tudják megtartani az eseményt, hiszen az utazási korlátozások ellehetetlenítették a zenészek bejutását Magyarországra. Közölték, hogy mind a fellépők, mind a Turbina elítéli a háborút és az agresszió minden formáját.

link Forrás

Ahogy ilyenkor lenni szokott, a jegyeket vissza lehet váltani, de aki mégsem kéri vissza a pénzt, azzal az ukrajnai menekülteknek szervezett programokat is támogathatja. A Turbina hétköznaponként ebéddel, programokkal és internetezési lehetőséggel várja a menekülteket.


Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.