Liptai Lívia főszerkesztővel együtt négy szerkesztő is távozik az ELLE magazintól

március 10., csütörtök 14:44
1

Január végén derült ki, hogy távozik az ELLE magyar kiadásától Liptai Lívia, aki 17 éve volt a lapnál és 2009 óta volt főszerkesztő. Ma jelent meg az utolsó lapszám Liptai főszerkesztésével. Információink szerint távozásának hírére felmondott a főszerkesztő-helyettes, Patakfalvi Dóra, és távozik három további munkatárs is: Balázs Barbara és Nagy M. Boldizsár szerkesztők, illetve Virág Zsófi divatszerkesztő.

Leváltását Milkovics Pál, a magazint kiadó Michaeli, Schwartz & Brit Media társtulajdonosa-igazgatója kezdeményezte. A Media1 több piaci forrásra hivatkozva azt írja, Mádai Vivien lesz az új főszerkesztő, de Milkovics azt állítja - korábbi nyilatkozatának ellentmondva -, hogy még nincs eldöntve, ki veszi át a lap vezetését.

Az ELLE tavaly szeptemberi címlapja Jordán Adéllal és Székely Krisztával.

Milkovics Pálról és a kiadó furcsa hátteréről Rényi Pál Dániel írt nemrég: Baloldalinak látszó médiacsoportot tolnak állami hirdetésekkel Rogán Antal hivatalából.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt