Völner Pál bement a parlamentbe, hogy leszavazzon Novák Katalinra

bűnügy
2022 március 10., 15:38
comments 19

Arról lehetett hallani korábban, hogy Orbán Viktor kötelezővé tette a Fidesz-frakció tagjainak, hogy legyenek ott a köztársaságielnök-választásnál, azonban a kenőpénzek elfogadásával gyanúsított Völner Pált nem lehetett látni az ülésteremben, amíg a jelöltek beszéltek. A szavazáshoz tulajdonképpen nem is kellett bemennie, mert ilyenkor a képviselők egy folyosói urnába dobják be a cetliket.

Jakab Péter azonban kitett egy videót a sajtó elől elzárt vörös társalgóból, amin a háttérben Völner jókedvűen jattol a fideszes Vitányi Istvánnal. A Jobbik elnöke arról beszélt, hogy „amíg nektek minden törvényt be kell tartani, addig a magyar országgyűlésben olyanok hoznak törvényeket, mint aki mögöttem is ül. Úgy hívják, hogy Völner Pál. Ő az, aki 83 millió forintot sikkasztott a végrehajtó maffia főnökével összejátszva”.

Völner Pál még decemberben mondott le a miniszterhelyettesi pozíciójáról, miután meggyanúsították azzal, hogy 83 millió forint kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, a végrehajtói kar elnökétől.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.