Völner Pál bement a parlamentbe, hogy leszavazzon Novák Katalinra

március 10., csütörtök 15:38
19

Arról lehetett hallani korábban, hogy Orbán Viktor kötelezővé tette a Fidesz-frakció tagjainak, hogy legyenek ott a köztársaságielnök-választásnál, azonban a kenőpénzek elfogadásával gyanúsított Völner Pált nem lehetett látni az ülésteremben, amíg a jelöltek beszéltek. A szavazáshoz tulajdonképpen nem is kellett bemennie, mert ilyenkor a képviselők egy folyosói urnába dobják be a cetliket.

Jakab Péter azonban kitett egy videót a sajtó elől elzárt vörös társalgóból, amin a háttérben Völner jókedvűen jattol a fideszes Vitányi Istvánnal. A Jobbik elnöke arról beszélt, hogy „amíg nektek minden törvényt be kell tartani, addig a magyar országgyűlésben olyanok hoznak törvényeket, mint aki mögöttem is ül. Úgy hívják, hogy Völner Pál. Ő az, aki 83 millió forintot sikkasztott a végrehajtó maffia főnökével összejátszva”.

Völner Pál még decemberben mondott le a miniszterhelyettesi pozíciójáról, miután meggyanúsították azzal, hogy 83 millió forint kenőpénzt fogadott el Schadl Györgytől, a végrehajtói kar elnökétől.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt