2022 legjobb magyar nyelvű versét írta meg Kásler Miklós

publicisztika
2022 március 11., 13:46
comments 1

Nemhiába ő felügyeli a kultúrát Magyarországon, Kásler Miklós miniszter a szezon eddigi legjobb magyar versét publikálta.

Azt tegnap este minden lap megírta, hogy március 15. alkalmából "Kásler Miklós kitüntette a saját sajtófőnökét". De a puszta tényen túl legalább annyira izgalmas, hogy a miniszter mindezt egy saját lábán is megálló, sőt kifejezetten erős költeményben jelentette be. Mivel avantgárd szerzőről van szó, a művét nem kötetben vagy irodalmi folyóiratban, hanem az MTI hírei között publikálta.

Íme.

Kásler Miklós: NERzeti dal

Kiemelkedő újságírói tevékenysége elismeréseként
Táncsics Mihály-díjban részesült:
Balogh Andrea Johanna
a Príma Bács-Kiskun Megyei Díj magyar sajtó kategória győztese
Petőfi Sándor Sajtószabadság-díjas újságíró
az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztériumi
sajtófőnöke.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.