Eltévedt bagoly pihen a Batthyány téri HÉV-végállomáson

ÁLLAT
2022 március 12., 17:54
comments 2

Olvasónk, Miki megfigyelése szerint eltévedt bagoly pihen a Batthyány téri HÉV-végállomáson az alagút tetején, egy dróton ülve.

photo_camera Fotó: Miki

Azt írta, megpróbált segítséget keríteni, miközben elindult vele a szerelvény. A 112-n azt a tanácsot kapta, hogy hívja a tudakozót, ott keressen állatmentőket. Csakhogy a tudakozó és a különleges tudakozó sem tudott mit mondani. Miki így írt a madártani egyesületnek és a Nagymező utcai állatmentőknek, de elképzelhetőnek tartja, hogy hétfőig senki sem olvassa el a mailjeit. Emellett a BKK-nál sem vett fel senki semmit.

Hogy a bagoly tényleg pocsékul érezheti-e magát ott, ahol Miki mellékelt fotója szerint tartózkodik, azt így kapásból nem tudhatjuk, de legalább szóltunk. Egyúttal arra kérjük kedves olvasóinkat, hogy ne bántsák a madarat semmiképpen!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.