Visszaléptette a gyöngyösi jelöltjét a Kétfarkú Kutya Párt, mert bizonytalan helyről kapta az ajánlásokat

POLITIKA
2022 március 13., 18:03
comments 119

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt visszautalt 117 millió forintot az Államkincstárnak, miután visszaléptették a héten visszaléptették a gyöngyösi jelöltjüket, Gergely Annát.

A lépést a párt azzal indokolta, hogy ebben a körzetben „nem sikerült kideríteni, hogy kik gyűjtötték nekünk az aláírásokat. Történt, hogy jött pár fiatal srác még az aláírásgyűjtés kezdetén, elvittek csomó ívet, majd a végén hoztak 400 aláírást. Ez fura volt, mert ismeretlenek sehol máshol nem hoztak nekünk ilyen sokat törvényesen.[...] Aztán még furább lett, mert a srácok telefonszáma elérhetetlen lett, abban a pillanatban, hogy véget ért az aláírásgyűjtés. Nem szerettük volna, ha bárhol is bizonytalan az aláírásaink forrása, úgyhogy a gyöngyösi körzetben visszaléptünk.”

A Kétfarkúnak így 79 egyéni jelöltje maradt, ezzel pedig 117 millióval csökkent a kampánypénzük. Ezt utalták most vissza.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.