Visszaléptette a gyöngyösi jelöltjét a Kétfarkú Kutya Párt, mert bizonytalan helyről kapta az ajánlásokat

március 13., vasárnap 18:03
119

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt visszautalt 117 millió forintot az Államkincstárnak, miután visszaléptették a héten visszaléptették a gyöngyösi jelöltjüket, Gergely Annát.

A lépést a párt azzal indokolta, hogy ebben a körzetben „nem sikerült kideríteni, hogy kik gyűjtötték nekünk az aláírásokat. Történt, hogy jött pár fiatal srác még az aláírásgyűjtés kezdetén, elvittek csomó ívet, majd a végén hoztak 400 aláírást. Ez fura volt, mert ismeretlenek sehol máshol nem hoztak nekünk ilyen sokat törvényesen.[...] Aztán még furább lett, mert a srácok telefonszáma elérhetetlen lett, abban a pillanatban, hogy véget ért az aláírásgyűjtés. Nem szerettük volna, ha bárhol is bizonytalan az aláírásaink forrása, úgyhogy a gyöngyösi körzetben visszaléptünk.”

A Kétfarkúnak így 79 egyéni jelöltje maradt, ezzel pedig 117 millióval csökkent a kampánypénzük. Ezt utalták most vissza.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt