Pataky Attila orbánviktoros pólóban ment be a Mokkába, hogy elmondja, „hibátlan” lett a Nemzeti dal friss feldolgozása

személyi kultusz
2022 március 15., 09:25
comments 24

„Csoda jó volt, és most is ahogy nézem, hibátlan”

– mondta a Nemzeti dal friss feldolgozásáról a Mokkában Pataky Attila egy kereszttel és egy kokárdával díszített orbánviktoros pólóban.

A műsorvezető Istenes László gyorsan hozzá is tette, hogy Pataky hangja mindig „lúdbőr”, és ha egy olyan dalt írna, „ami a nemzethez szól, nagyjából ugyanezeket a szereplőket” kérné fel, mert „ebben hiba nincs”.

De aztán azt is megemlítette, hogy Tolcsvay László, a Nemzeti Dal megzenésítője külön kiemelte, hogy ő ebben nem működött közre. Ehhez a Pataky mellett ülő Nagy Szilárd gyorsan hozzáfűzte, hogy mivel ez egy feldolgozás, „jogilag nem szükséges engedélyt kérni”. A kérdésre, hogy felkeresték-e Tolcsvayt, azt válaszolta, hogy nem, és hozzátette, hogy a dalban elhangzó és Tolcsvay által kifogásolt „Oh, yeah” pedig „az érzelem kifejezése”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.