További 13 év börtönt kértek Navalnijra

külföld
2022 március 15., 11:48
comments 2

Orosz ügyészek kedden további 13 év börtönbüntetés kiszabását indítványozták a bebörtönzött ellenzéki vezető Alekszej Navalnij ellen „csalás és a bíróság megsértése miatt”.

Navalnij most két és fél éves börtönbüntetését tölti egy Moszkvától keletre fekvő börtöntáborban. Miután Putyin titkosügynökei megmérgezték, Navalnij életét egy németországi kórházban mentették meg, ahonnan hazatérve azonnal letartóztatták őt, és egy koncepciós perben elítélték. (Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.