18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ezzel a videóval sokkolta az amerikai képviselőket Zelenszkij

háború
2022 március 16., 15:13
comments 1

Mi is megírtuk, hogy Volodimir Zelenszkij újra felszólalt az amerikai kongresszus tagjai előtt, akik állva tapsolták meg a Capitolumon. Az ukrán elnök ezúttal az amerikai népet is megszólította, és bemutatott egy videót, amelyben a légtér lezárását kérte, vagyis azt, hogy a nyugati hatalmak akadályozzák meg Ukrajna bombázását.

A CNN újságírója kirakta ezt a videót. A normális élet napsütötte képeivel indul különböző ukrán városokból, hogy aztán lássuk ugyanazoknak a helyeknek a pusztulását az orosz hadsereg bombázása alatt. A drámai zene alatt hamarosan a totális pusztulás felvételeihez jutunk el, nem véletlen a 18-as karika.

link Forrás

A videó kifutása ezúttal is az, ami Zelenszkij számtalan korábbi felszólalásának: Ukrajna légtárzárat akar, ehhez pedig légierőre van szüksége. „Ha túl sok, amit kérek, ajánljanak valami mást. Tudják, milyen légvédelmi rendszerre van szükségünk” - mondta az amerikaiaknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.