Várkonyi Andrea reklámügynökségének csak Mészáros Lőrinc cégei adnak munkát

gazdaság
2022 március 18., 15:19
comments 7

Jól alakultak a kezdetek Várkonyi Andrea reklámügynökségénél, a Whitedog Médiánál: az első három hónap 127 millió forintos bevételt, 53 milliós nyereséget hozott, 47 milliót ki is vettek osztalékként - írja a hvg.hu.

Pedig a másfél éve alakult ügynökségnek nincs honlapja, se közösségi médiás felülete, és nem tagja egyetlen reklámos érdekvédelmi szervezetnek sem.

Viszont 2020 decemberében beköltöztek abba az Andrássy úti villába, ami Várkonyi Andrea férje, Mészáros Lőrinc cégcsoportjának tulajdonában áll. A Whitedog Média ekkoriban a Mészáros és Mészáros Kft. társadalmi felelősségvállalási feladatait látta el. Később, 2021-ben már a szintén Mészáros tulajdonában lévő Gallicoopnak készített reklámokat. Szakmai versenyeztetésről egyik esetben sem lehetett hallani a hvg.hu információi szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt