Kétharmadával drágább a paradicsom, mint tavaly

gazdaság
2022 március 20., 19:11
comments 5

Az Agrárközgazdasági Intézet adatai szerint a fürtös paradicsom majdnem kétharmadával, 63 százalékkal drágult tavalyhoz képest. A körte 25, a kígyóuborka 24, a kaliforniai paprika pedig 16 százalékkal, számolt be az RTL Híradó.

A budapesti nagybani piacon mérte a kiugró áremelkedést az Agrárközgazdasági Intézet, az év 9. hetében, de az aszály és az orosz-ukrán háború miatt tovább nőhetnek az árak, mivel többe kerül a szállítás. A Terméktanács egész évben 10-20 százalékkal magasabb árakra számít.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt