Felpofozná Márki-Zay Pétert a korábban 18 éves Nagy Blankának beszóló Bayer, amiért az ellenzék miniszterelnök-jelöltje beszólt egy neki beszóló kamasznak

POLITIKA
2022 március 21., 09:04
comments 53

„Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök”

– ezt Bayer Zsolt mondta a saját magáról elnevezett show-jában a hevesen bólogató közönségének, közvetlenül azután, hogy bejátszott egy videót, amely szerint Márki-Zay Péter még a március 15. előtti hétvégén egy veszprémi utcafórumon beszólt egy fiatal srácnak. A srác azt kérdezte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjétől: „minden szava Orbánról szól, maguknak mi a programja?”, mire Márki-Zay visszakérdezett, hogy „nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?” Majd miután azzal folytatta, hogy „akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?”, a stábjából valaki szólt neki: „Péter! El vagyunk késve, menjünk”.

link Forrás

Ez borította ki Bayer Zsoltot, aki 2019 januárjában, az akkor még csak 18 éves gimnazista Nagy Blankáról – aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott, dühös, káromkodós beszéddel vált ismerttéazt mondta, hogy „egy igazi, kretén, barom állat”, egy „szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli”.

13:22 - Frissítés:

Az Egységben Magyarországért sajtóosztálya jelezte, hogy az általuk készített videón látszik, hogy Márki-Zay Péter hosszabban is beszélgetett az őt számon kérő fiatallal, aki egyébként a veszprémi Fidelitas aktivistája lehet, legalábbis szerepel a helyi Fidelitas egyik Facebookra posztolt fotóján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.