Márki-Zay: Ugyanazt csinálnám miniszterelnökként, mint Orbán Viktor, csak én nem hazudoznék róla

március 22., kedd 11:07
61

„Orbán beengedte a NATO csapatokat, én is beengedném. Orbán fegyvereket szállít Ukrajnának, mi is megszavaztuk volna Brüsszelben, hogy az Európai Unió fegyvert szállítson Ukrajnának. Orbán segíti a menekülteket, hirtelen elfelejtette nyolc év gyűlöletkampányát. Mi is segítenénk a menekülteket. Orbán megszavazta a szankciókat, mi is megszavaznánk. Ugyanazt csinálnám miniszterelnökként, mint Orbán Viktor, csak én nem hazudoznék róla”

– ezt Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje mondta a Jelen videóinterjújában.

Arról is beszélt, hogy ha nyer az ellenzék, akkor is maradna a benzinárstop, mert „egyik napról a másikra nem lehet rázúdítani a magyar gazdaságra egy kontrollálatlan benzinárat”. „A benzinár stopot, amíg a forint erősítésével nem tudjuk kordában tartani az árakat és a benzin árat is, addig a szabályozás fenntartásával lehet kezelni.” Elmondta azt is, hogy „sok olyan ügyről” tudnak, ahol „a Fidesz és valamely ellenzéki párt vagy politikus paktumot kötött”, szerinte ez történhetett most az Ördög ügyvédjével is. „Nem tudom, kik a korrupt árulók az ellenzékben, nem az én dolgom ezt felderíteni, ezért kell az európai ügyészség, és ezért kellenek a független újságírók.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt