Molinóval, kockás ingben várták a diákok Áder Jánost egy budapesti gimnáziumban

oktatás
2022 március 23., 10:54
comments 14

Előadást ment tartani Áder János kedden a II. kerületi II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba. A diákok kockás ingben, szalagokkal várták az államfőt, néhány iskolán kívüli diák pedig egy nagy molinót is kifeszített, amire azt írták:

„Ha nem figyelsz, mi sem fogunk!”Március 16-án több ezer diák tüntetett a tanáraikért, akik hetek óta sztrájkolnak többek között az alacsony fizetések és a magas óraszámok miatt, miközben a kormány a sztrájkoló tanárokat fizetésmegvonással bünteti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.