Bereczki Zoltán kiakadt a színpadon, mert nem szóltak neki, hogy kormánypárti kampányrendezvényen lép fel

március 27., vasárnap 14:21
15

A Nyugat írta meg, hogy Bereczki Zoltán egy 1300 fős Vas megyei településen, Sében majdnem otthagyta a színpadot, amikor megtudta, hogy egy kormánypárti kampányrendezvényen lép fel, fideszes politikusok ugyanis állami finanszírozású ingyenes falusi koncerteken kampányolnak. A lap szerint azt mondta:

„Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!”

A helyi lap arról ír, hogy az első sorban ülő Nagy Róbert polgármester és Hende Csaba előtt az előadó azt is közölte, hogy gyomorforgatónak érzi, ami előtte a színpadon elhangzott.

Fotó: Bereczki Zoltán Official Fanclub/Facebook

Bereczki Zoltán rajongói oldalára ki is került egy szöveg, amiben Bereczki azt írja:

„Igen, csak és kizárólag a közönség miatt nem hagytam ott a rendezvényt, ezt ott el is mondtam! Nem, nem neveztem gyomorforgatónak a helyzetet, bár valóban annak tartom! Nem, ilyenkor nem tudom hova megyek! Felkérnek, megkérdezem, (nem én, a kollégáim) ugye nem politikai a rendezvény? Ha a válasz egyértelmű »nem«, akkor elindulunk. (A helyszínen valószínűleg szándékosan a közönségem vezették át, hogy lássák ott vagyok, nehogy hazamenjek!) Ilyenkor a kisebbik rossz az, ha az ember fölmegy és végig csinálja! Mindenki láthatta mi az eredménye, ha az ember a szerződés be nem tartása miatt hazamegy - még jobban meghurcolják! Lásd pl.: ByAlex - hisztis, Demjén - biztos részeg…!”

Bereczki azt írja, továbbra is a jóhiszeműség fogja vezetni ilyen helyzetekben, és mivel az ilyen méretű rendezvények túlnyomó többsége önkormányzati, előfordul, hogy valaki beszédet mond előtte, de most fordult elő először, hogy a szöveg kifejezetten politikai tartalmú volt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt