Bödőcs: Mi nem küldünk halált okozó fegyvereket, hát persze baszd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk

humor
2022 március 28., 09:50
comments 8

„Máshogy alakul a kampány, mint tervezve volt. (...) Mert Vlagyimir előre megy, nem hátra. A kurva anyját!” - mondta Bödőcs Tibor humorista egy fellépésén, amiről most videót tett közzé.

„De mi a béke népe vagyunk, hiszen tudjuk, hogy előtte való nap még Napóleonok voltunk: HARC, HARC, HARC, ÁGYÚ, HARC! Ja, háború, akkor: csúnya BUMBUM, nem szabad, nem szabad. Utána már John Lennonok lettünk egyből: jaj nem, hát mi nem küldünk halált okozó fegyvereket. Hát persze baszd meg, vízipisztolyt kérnek tőlünk.”

Bödőcs Orbánt következetesen a „kicsinek” hívja, de kiparodizálja az ellenzéket is: Márki-Zay mindenért bocsánatot kér, Gyurcsány Ferenc pedig first lady akart lenni. A népszavazásra utalva pedig arról beszélt, hogy „lesz buzi-e vagy referendum is”.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.