"Nem hagyhatjuk, hogy Orbán szégyenletes álláspontjával azonosítsák Magyarországot" - tüntetést szerveznek szombaton a Szabad Sajtó útjára

belföld
2022 március 28., 10:12
comments 1

Tüntetést szervez "Legyen végre vége!" címmel április másodikára, a választások előtt egy nappal az Egymillióan a szabad Ukrajnáért civil szervezet. A tüntetést "a szabad és független Ukrajnáért" szervezik, illetve tiltakozásképpen "Orbán Viktor árulása, sunnyogása ellen".

A tüntetéssel Volodimir Zelenszkij ukrán elnök múlt heti felhívásának tesznek eleget, amiben az ukrán elnök arra kérte az országokat, hogy vonuljanak utcára minél többen, mert március 24-én lesz egy hónapja annak, hogy kitört a háború.

Mivel a tüntetést egy nappal a választások előtt tartják, nem csak Ukrajna mellett vonulnak fel a résztvevők: "Legyen végre vége Orbán hazánkat lejárató gerinctelen hintapolitikájának, mely mára látványosan megbukott! Legyen végre vége az alapvető erkölcsi értékek elárulásának, a diktátorokhoz való törleszkedésnek, a magyar névre kent gyalázatnak" - olvasható az esemény leírásában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt