Hattyú szállt az M1-esre

ÁLLAT
2022 március 30., 07:08
comments 9

Látványos videón izgulhatjuk végig annak a hattyúnak a kalandját, amelyik néhány nappal ezelőtt az M1-es autópálya komáromi szakaszára szállt le. Nagyon veszélyes helyzetben találta magát, nem sokon múlt, hogy egy kamion azonnal elüti. És a veszély egyre fokozódik, amikor a belső sáv felé veszi az irányt, ahol éppen csak meg tudnak állni az autók. Még azt is kockáztatják, hogy egymásba futnak, ám végül minden jóra fordul.

Amikor már az egész forgalom megállt az eltévedt hattyú miatt, feltűnik a Magyar Közút egyik munkatársa, aki épp arra járt és kitereli a pályáról át a kerítésen a szántóföldek felé.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.