Orbánt a jelek szerint egy szolgálati szék kíséri a kampányturnéján

POLITIKA
2022 március 30., 19:35
comments 13

Kampánykörútra indult a héten Orbán Viktor, ennek az állomásai nincsenek előre kihirdetve, csak a péntekit árulták el előre, ugyanúgy Székesfehérváron zárja a kampányt, mint 2018-ban.

Az utólag kirakott fotók és videók alapján a forgatókönyv mindenhol ugyanaz, Orbán megérkezik, találkozik a helyi fideszes jelölttel, aztán beszél az odahívott egybegyűltekhez. Színpad nincs, de Orbán mégis a tömegből kiemelkedve beszél.

photo_camera Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Nagy trükk nincs benne, mert bár a hivatalos fotókon gondosan ki van takarva, a nem hivatalos fotókból, amiből olvasónk is küldött, kiderül, hogy Orbán egy székre állva beszél. Persze nem a legendás karmelitás székről van szó:

De még ezt sem bízza a kampánycsapat a véletlenre, mindenhova ugyanazt a széket viszik.

Szentendrén nem kellett, mert volt lépcső, el is kalandozott a figyelem, és ez történt:

Hogy hol fog kikötni a szék a kampány végén, arra azért van egy tippem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt