Fidesz: a baloldal gyújtotta fel az erdélyi szavazólapokat

POLITIKA
2022 március 31., 11:38
comments 74

A Fidesz is reagált arra a hírre, hogy Erdélyben, a Maros megyei Jedd mellett egy zsák félig elégett, kitöltött, az ellenzékre leadott szavazólapot találtak. Szerintük a baloldalon kell keresni a tettest.

A baloldal kétségbeesésében mindenre képes. A baloldal a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni. Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat

- közölte a Fidesz.

Az Azonnali pedig megkereste az RMDSZ-t is, hogy mit szólnak az esetről. Hegedüs Csilla, az RMDSZ szóvivője úgy reagált, a párt provokációnak tekintik az akciót. "A szavazatokról az a véleményünk, hogy színtiszta provokáció. Ezzel valakik a határon túli szavazatokat akarják hitelteleníteni"

– vélte Hegedüs.

Márki-Zay Péter, az egységes ellenzék miniszterelnök-jelölt megsemmisítené az összes levélvoksot választási csalás miatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt