Fidesz: a baloldal gyújtotta fel az erdélyi szavazólapokat

POLITIKA
2022 március 31., 11:38

A Fidesz is reagált arra a hírre, hogy Erdélyben, a Maros megyei Jedd mellett egy zsák félig elégett, kitöltött, az ellenzékre leadott szavazólapot találtak. Szerintük a baloldalon kell keresni a tettest.

A baloldal kétségbeesésében mindenre képes. A baloldal a magyar rendszerváltás óta éppen a legsúlyosabb választási csalásokat követi el a Bajnai-féle teljesen illegális DatAdat adatbázissal, és most a külhoni magyarok szavazatainak megsemmisítését akarják elérni. Nincs két baloldal, egy baloldal van, a Gyurcsány-Bajnai-féle baloldal minden aljasságra képes, 2006-ban tévészékházat gyújtottak fel a hatalom megtartásáért, most szavazólapokat

- közölte a Fidesz.

Az Azonnali pedig megkereste az RMDSZ-t is, hogy mit szólnak az esetről. Hegedüs Csilla, az RMDSZ szóvivője úgy reagált, a párt provokációnak tekintik az akciót. "A szavazatokról az a véleményünk, hogy színtiszta provokáció. Ezzel valakik a határon túli szavazatokat akarják hitelteleníteni"

– vélte Hegedüs.

Márki-Zay Péter, az egységes ellenzék miniszterelnök-jelölt megsemmisítené az összes levélvoksot választási csalás miatt.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.