Hillary Clinton arra biztatja a magyarokat, hogy menjenek, és szavazzanak az autokrácia ellen

választás 2022
2022 április 01., 21:23
Hillary Clinton, volt amerikai külügyminiszter, elnökjelölt, egykori first lady
photo_camera Hillary Clinton, volt amerikai külügyminiszter, elnökjelölt, egykori first lady Fotó: JEFF SWENSEN/AFP

Twitter-oldalán üzent a magyaroknak Hillary Clinton, az Egyesült Államok és Barack Obama egykori külügyminisztere, volt first lady, a Demokrata Párt 2016-os elnökjelöltje.

Clinton szerint Putyin ukrajnai inváziója megmutatta ország-világ számára, hogy milyen fontos harcolni az autokrata rendszerekkel szemben, és megvédeni a szabad és demokrata társadalmakat.

„Az április 3-i választás egy lehetőség, hogy a magyarok megerősítsék hitüket a demokráciában. Magyarok Magyarországon, az Egyesült Államokban és mindenhol a világban: menjetek szavazni!'"

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.