Márki-Zay: Buborékok áttöréséhez erős kijelentések kellenek

video
2022 április 02., 19:13
comments 14
link Forrás

Márki-Zay Péter azt mondja, a győzelem kapujában állnak, és mindent megtettek az elmúlt négy évben ahhoz, hogy át is lépjenek ezen a kapun.

Szerinte az országos verseny, és saját választókerületi meccse Lázár János ellen is nagyon szoros. Elsősorban a fiatalokban bízom - mondta.

Arra a kérdésre, hogy miniszterelnökként is folytatná eddigi kommunikációját, ami erősen vitatható kijelentésekkel van tele, azt mondta:

ezekre a buborékok áttöréséhez volt szükség.

Szerinte ezekkel sikerült leállítani gyűlöletkampányokat. Úgy gondolja, új kormány idején viszont meg fognak változni a médiaviszonyok, és nem lesz szükség arra, hogy ilyen erőseket mondjon.

Az ellenzéki kampányzáróról külön videóriporttal is jelentkezünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.