Példátlan ellenzéki rongálás Mezőtúron – felfújták a járdára, hogy: „Ne add el a szavazatod!”

POLITIKA
2022 április 02., 20:15
comments 5

Mezőtúr fideszes polgármestere, a Fidesz Jász-Nagykun-Szolnok megye 4-es választókerületének jelöltje példátlan rongálásról számolt be a Facebookon:

link Forrás

„Ahogy azt már a korábbi bejegyzésemben leírtam: térségünkben továbbra is a békére, nyugalomra, a közösségünk összefogására és nem a rongálásra, az emberek megosztására van szükség. Kérem az ellenzék képviselőjelöltjét és aktivistáit, hogy tartsák a választás tisztaságát és a választók döntését tiszteletben! Holnap a szavazófülkében mindenki kifejezheti majd a véleményét” – írja Herczeg Zsolt arra utalva, hogy valakik

a szavazatvásárlás, a szavazat pénzért eladása ellen kampányoltak.

A feliratok egyébként egy kampány részei, amivel azt próbálja elérni, hogy a kiszolgáltatott helyzetben élők se adják el a szavazatukat pénzért vagy fenyegetés hatására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.