18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hátrakötözött kezű, civil ruhás férfiak holttesteit találták meg egy ház pincéjében Bucsában

háború
2022 április 03., 17:04

Az angol The Times cikket közölt egy 80 éves bucsai ukrán asszony beszámolói alapján, aki túlélte a település orosz megszállását. A nő elmondása szerint az orosz katonák főhadiszállásaként használt épület pincéjében 18 holttestet találtak, többeket megkínozhattak, levágták a fülüket, kihúzták a fogaikat.

Most nyilvánosságra került egy videó, amin több, civil ruhás, hátrakötött kezű férfi holtteste látható egy épületben, a Times cikkében leírtakhoz hasonló körülmények között.

  • Megrázó felvételek!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.