Megmenekült a Coub

INTERNET
2022 április 05., 12:16
comments 3

Eredetileg úgy volt, hogy április 1-én 10 év után bezár az orosz tulajdonú Coub, de hiába járt le az idő, a figyelmeztetés eltűnt, és a platform még mindig működik.

Én akkor ezt gondoltam:

A Telex megkereste a Coub tulajdonosát. A Komitet nevű cég már december 7-én jelezte, hogy elfogyott a fejlesztésre fordítható pénz, ezért vevőt keresnek, és a Coubot két éve eleve ők mentették meg a csődtől. Kiderült, hogy találtak új vevőt, és ki is írták az oldalra, hogy: „A Coub tovább él és fejlődik az új csapattal. Maradjatok velünk.”

Úgyhogy most már ilyen vagyok:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt