Kadirov kipróbálta a kosárlabdát, bár ne tette volna

sport
2022 április 06., 20:43
comments 3

A csecsen vezér, aki az orosz-ukrán háborúban is eddig leginkább a PR-akciókkal hívta fel magára a figyelmet, valamiért azt gondolta, hogy itt az ideje kipróbálni a kosárlabdát. Ráadásul úgy, hogy óriási médiaslepp is kísérte.

Miután megmutatták neki, hogy milyen is egy labda (eddig még nem volt gond), majd meg is fogta a játékszert (ez már kicsit furán mutatott), arra gondolt, hogy dob egy kosarat. Most jöhetne az, hogy és egyből bedobta, de ez nem nagyon lenne igaz. A tapsolókat persze ez egyáltalán nem zavarta. A felvétel készítője kegyeletből a hatodik kísérletnél már inkább nem mutatta, hova száll a labda, a hetedik is mellé ment, aztán Kadirov megunta az egészet és dühösen keresztül lőtte belerúgott egy baromi nagyot a labdába.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.